با حضور اساتيد برجسته حقوق ايران؛

كتابخانه آنلاين و پورتال جديد پژوهشكده حقوقی شهر دانش افتتاح شد

كتابخانه آنلاين و پورتال جديد پژوهشكده حقوقی شهر دانش با حضور آيت الله امامی كاشانی و آيت الله سيدمصطفی محقق داماد افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، كتابخانه آنلاين و پورتال جديد پژوهشكده حقوقی شهر دانش افتتاح شد. آيت‌الله امامی كاشانی، رئيس دانشگاه شهيد مطهری، در اين مراسم با نقل دو حديث از حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: بنويسيد و در اختيار ديگران قرار دهيد.

وی با بيان اينكه نوشتن كتاب، تهيه كتاب، باقی گذاشتن و جمع آوری كتاب خدمت بسيار بزرگی است، اظهار كرد: بنده خودم در حاشيه فعاليتم تحقيقی راجع به آخرالزمان و آينده بشريت داشتم و گرفتار تحقق بودم و به همين منظور گاهی برای تهيه يك كتاب بايد با كتابخانه‌هايی در سوريه، يمن و ... تماس گرفته و يا به آنجا سفر می كردم.

آيت‌الله امامی كاشانی ادامه داد: امروز با توجه به وسايل و شرايط ارتباطی موجود، خدمت جديد پژوهشكده حقوق و اينكه بتوان مطالب و كتاب های مورد نظر را بدون سفر كردن و تماس گرفتن از هر نقطه از جهان بدست آورد خدمت بزرگی است.

رئيس دانشگاه شهيد مطهری، خواستار وسعت اينگونه اقدامات در ساير بخش ها و ديگر كتب تخصصی و عمومی شد و تاكيد كرد: بسياری از كتب و بحث ها در كتابخانه های كشور خاك می خورد.

در ادامه اين مراسم، آيت‌الله سيدمصطفی محقق داماد استاد فلسفه و عضو فرهنگستان علوم ايران، با مثبت ارزيابی كردن اينگونه اقدامات در جهت پيشبرد هرچه بهتر و بيشتر توسعه علوم كشور، نسبت به وضع اينترنت كشور انتقاد و اظهار كرد: يكی از الزامات رشد و همه گير شدن كتابخانه های آن لاين سرعت اينترنت كشور است كه جا دارد مسئولان نسبت به حل اين موضوع بيش از پيش اهتمام ورزند.

همچنين وحيد اشتياق مديرعامل موسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهر دانش، گفت: كتابخانه اين موسسه دارای 24 هزار و 812 عنوان اثر چاپی شامل كتب فارسی، لاتين، عربی، پايان نامه های فارسی، مقالات فارسی و لاتين است.

وی همچنين با بيان اينكه 39 هزار و 957 منبع بصورت آن لاين و ديجيتال در اين كتابخانه موجود است، اظهار كرد: براساس برنامه ريزی صورت گرفته بيش از دو هزار مقاله و 300 عنوان كتاب به صورت ماهانه به كتابخانه آن لاين اضافه خواهد شد.

اشتياق با اشاره اينكه در حال حاضر كتابخانه آن لاين دارای 25 هزار مقاله لاتين است، اضافه كرد: تمام منابع بصورت متن كامل(FULL TEXT) در اختيار اعضای اين كتابخانه قرار می گيرد.

وی در ادامه با بيان اينكه تاكنون افزون بر 80 عنوان كتاب در اين موسسه منتشر شده است، متذكر شد: تمامی اين كتب با هدف توسعه و غنا بخشيدن به ادبيات حقوقی كشور انتخاب و چاپ شده است.

در ادامه اين مراسم از دو نشريه پژوهشی تحت عنوان مجله پژوهش های حقوق جزا و جرم شناسی و مجله پژوهش های حقوق خصوصی رونمايی شد. در مراسم افتتاح كتابخانه آنلاين و پورتال جديد پژوهشكده حقوقی شهر دانش به نشانی www.sdil.ac.ir، محمد آشوری، بهروز اخلاقی و جمعی ديگر از اساتيد برجسته حقوق ايران حضور داشتند.

28190493