صمدي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد

نقش پررنگ رسانه ملي در فرهنگ سازي و کاهش اعمال مجرمانه

يک حقوقدان گفت: استفاده از جاذبه هاي بصري، نمايش فيلم و سريال هاي مختلف با مضامين اجتماعي و حقوقي تاثير بسياري در كاهش جرائم دارد و بر اين اساس صدا وسيما با توجه به ظرفيت هاي موجود نقش پررنگي در افزايش اطلاعات حقوقي آحاد جامعه ايفا مي كند.

"محمدحسين‌ صمدي" د با اشاره به افزايش مراجعان نزاع به مراکز پزشکي قانوني اظهار داشت: از کل مراجعان به پزشکي قانوني، نزاع و درگيري بين افراد، رقم بالايي را به خود اختصاص داده، بنابراين دستگاه قضا و ساير مسئولان کشور بايد اهتمام بيشتري در کاهش اين قبيل جرائم به خرج دهند.

وي ادامه داد: مهمترين راه‌کار به منظور کاهش مراجعان نزاع به پزشکي قانوني اتخاذ سياست‌‌هايي در راستاي فرهنگ‌سازي در اين زمينه است.

صمدي افزود: بايد در امر آموزش و آگاهي به افراد جامعه گام‌هاي اساسي برداشته شود، تا نهادينه کردن الگوهاي درست از دوران کودکي در خانواده‌ها به عنوان يکي از پيش‌شرط‌هاي جامعه‌پذيري و دوري از اعمال مجرمانه لحاظ شود.

وي با اشاره به نقش رسانه‌ ملي در کاهش جرائمي چون نزاع و درگيري، تصريح کرد: استفاده از جاذبه‌هاي بصري و نمايش فيلم و سريال‌هاي مختلف با مضامين اجتماعي و حقوقي نقش موثري در زمينه كاهش جرائم دارد و بر اين اساس صدا وسيما با توجه به ظرفيت‌هاي موجود نقش پررنگي در افزايش اطلاعات حقوقي آحاد جامعه ايفا مي‌كند.

اين حقوقدان در پايان گفت: کاهش نزاع و درگيري و ورود پرونده‌هايي از اين دست به دادگاه‌ها، نيازمند يک کار مستمر و برنامه‌ريزي درازمدت در اين زمينه است، چرا که در کوتاه‌مدت نمي‌توان فرهنگ و الگوهاي درست چگونگي برخورد با افراد جامعه را به يک کشور غالب کرد.