اسماعیلی:

تلاش خود را برای بهره گیری از معارف اسلامی در زندان ها بکار گرفته ایم

رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: در داخل زندان ها تمام تلاش خود را در راستای بهره گیری از معارف اسلامی بکار گرفته ایم.

abdolvahed mirzazadeh-4-188.JPG

غلامحسین اسماعیلی با بیان اینکه نظام زندانبانی بر مبنای اصلاح و تربیت نشات گرفته از تعالیم اسلام، قرآن کریم و فرهنگ نبوی و علوی است، اظهار کرد: در داخل زندان‌ها تمام تلاش خود را در راستای بهره‌گیری از معارف اسلامی بکار گرفته‌ایم.

وی گفت: زندانیان برای بازگشت به اجتماع پس از تحمل حبس، فعالیت‌های سوادآموزی و قرآنی از جمله حفظ، مفاهیم، روخوانی قرآن و آشنایی با نهج‌البلاغه را در زندان‌ها سپری می‌کنند تا بتوانند به انسان مفیدی در جامعه تبدیل شوند.

در ادامه اکبر نیکزاد استاندار اردبیل گفت: بسترسازی برای اصلاح و تربیت مجرمان و بزهکاران و در نهایت بازگشت سالم و شرافتمندانه آن‌ها به آغوش کانون مقدس خانواده و جامعه از اقدامات مهم سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی است.

وی دستیابی به این اهداف متعالی را در گرو تقویت برنامه‌ریزی‌های اصولی بر مبنای فرهنگ انسان‌ساز و تعالی‌بخش اسلام و همکاری تمام دستگاه‌های مرتبط با مدیران زندان‌ها دانست و افزود: آموزش رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای اشتغال مددجویان و تلاش برای ارتقای سطح فرهنگ و بهداشت زندانیان آبرومند از جمله اقدامات مفیدی است که در این راستا در زندان‌ها انجام می‌گیرد.